kapcsolat

Tarján Veronika
Művészeti vezető

Mobil: +36 20 593 48 02 
E-mail: aproszinhaz@gmail.com
Web: www.aproszinhaz.hu



Táborozzunk!

2012.05.19. 13:43 aprószínház

 Ha végre itt a nyár ...

 Sok-sok ötletünk van, hogy hol töltsétek el a nyári vakációt. Több helyszínen várunk benneteket június közepétől augusztus végéig. Témáink között szerepel a színház, a tánc és minden olyan amit egy Aprócska megtanulhat tőlünk!

 

Színjátszó tábor Rékával és Kristóffal
Június 25-29
Noha Stúdió 1137 Pozsonyi út 12

Ha érdekel a színház és minden, ami mögötte van; ha szeretnél egy előadás részese lenni; egy társulat tagjává válni, itt a helyed! Nem kell, hogy színész legyél, de ha van kedved, egy hétig az lehetsz. S ha a kulisszák mögötti világ érdekel, akkor se maradj otthon, legyél díszlet, jelmez tervező, világosító, dramaturg, vagy akár rendező. Létrehozunk egy előadást, amit a hét végeztével be is mutatunk a család örömére.

Ára: 27.000 Ft

A kis testvérnek: 22.000 Ft

Egy napra: 6.000 Ft

 

Tündértánc tábor Verával
Július 2- 6
Kacifánt Játszóház Bródy Sándor utca 2

Ha szeretnéd, hogy gyermeked hangszeren tanuljon, vagy táncoljon, vagy egyszerűen csak fontosnak tartod, hogy a zenei, mozgás kultúrája fejlődjön, és szeresse, otthonosan mozogjon a zene, tánc világában, már kis gyermekkortól szükség van a ritmuskészség és a testtudat megalapozásához. A tündér-tánc táborban, a gyermeked zenei, ritmus és mozgás biztonságot sajátíthat el. Elsősorban azt tartjuk fontosnak, hogy a gyermek megszeresse a táncot és a zenét és így a gyakorlása is élvezetes játékká, válik a későbbiekben.

 Ára: 29.000

Egy napra: 6000

 

Színjátszó tábor a Ficserkében Rékával

Július 2-6

Ficserke Családi Napközi

1223 Budapest, Rózsakert utca 63.

 

Ha érdekel a színház és kulisszák mögötti világ, ha kipróbálnád magad színészként, vagy akár díszlet-, jelmez tervezőként, akkor itt a helyed!
Egy társulat tagjává válhatsz, akikkel egy hét alatt létrehozunk egy előadást, amit be is mutatunk a család örömére.

 

 Ára: 24.500 +étkezés

 

 

Mozgolódó tábor Lindával és Mangóval
Július 9- 13
Kacifánt Játszóház Bródy Sándor utca 2

 

Drámás testszerető tábor örökmozgó óvodásoknak.
 Ugrálj, fuss, cigánykerekezz, bukfencezz, tapsolj, táncolj, nevess, gurulj, énekelj és segíts Mangó cicának felébredni, megkeresni, kiszabadítani, elmondani, felkutatni, felmászni, leérkezni, átbújni, elkapni...megnyugodni.
A foglalkozások során fejlődik a testtudat,testséma, nagymozgások, finommotorika, téri tájékozódás, együttműködés, figyelem, kifejezőkészség, koncentráció, finommotorika...és mindehhez 'csupán annyit teszünk' , hogy segítségül hívjuk képzeletünket, játékos, mesélős kedvünket, amit a különböző autentikus és feldolgozott világzenék segítenek még magasabban szárnyalni. 

 Ára: 29.000

 

Egy napra: 6000

 


 

 

Világforgó tábor Csikivel és Verával
július 30- augusztus 3.
Noha Stúdió 1137 Pozsonyi út 12

 

Ezt a tábort 7-13 éves gyermekeknek ajánljuk. A táborban a gyermekek más kultúrák zenei és táncos hagyományaiba kukkanthatnak bele.(india, görög, bolgár, spanyol, litván.......) Színházi alapgondolatokra épülő táborban gyermekek tánccal mozgással, zenei eszközökkel ismerkednek az őket körülvevő világgal. Érzések, gondolatok, kifejezések, feldolgozása a nonverbális kommunikáció segítségével. A résztvevő gyermekek a kurzus alatt a játékon, a formán, és a módszeren keresztül fejlődnek (koncentráció, mozgás koordináció), és ami a legfontosabb önfeledten, szabadon játszanak.

Ára: 27.000 Ft

A kis testvérnek: 22.000 Ft

Egy napra: 6.000 Ft

6 napos tábor a Mátrában

Augusztus 21-26

Ára 25.000 Ft + útiköltség

Az Apró Színház és a Kék Alapítvány közösen színházi tábort szervez a Mátra egyik elfeledett kincses ládikájában: Bodonyban.
Az Apró táborozók a Kék Alapítvány falusi hangulatú gyermek központjában kapnak szállás helyet, ahová a táborvezetők segítségével jutnak el.
Szeretettel várunk minden gyermeket, akit érdekel a színház és szeret játszani, mert a tábor hat napja alatt az ide érkezők zenei, táncos, színházi és képzőművészeti foglalkozásokon vesznek részt a meghívott tanáraink segítségével, a tréningek közötti szünetekben pedig ismeretséget szerezhetnek a táj jellegzetességeiről és a vidék kultúrájáról.

 

Tündértánc tábor Verával és Lindával

augusztus 27-31

Noha Stúdió 1137 Pozsonyi út 12

Ezt a tábort óvodásoknak ajánljuk.
A táborban a gyermekek megismerkedhetnek a magyar néptánc alapjaival, népi játékokat játszunk és sokat énekelünk, mesélünk, zenélünk.
A tábor koncepciója, hogy a gyermekek a képzelet és a mese szárnyán repülve jól érezzék magukat, sokat játszanak és új dalokat, mondókákat, játékokat ismerjenek meg.

Egy hétre: 27000 Ft.

A kis testvérnek: 22000 Ft.

Egy napra: 6000 Ft.

 A táborok árairól részletesen:

Ficserke tábor, Noha, Kacifánt játszóház

Jelentkezni a e-mailen, vagy személyesen lehet a helyszínen.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aproszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr374525813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása