kapcsolat

Tarján Veronika
Művészeti vezető

Mobil: +36 20 593 48 02 
E-mail: aproszinhaz@gmail.com
Web: www.aproszinhaz.hu



Apró Táborok

2015.01.12. 16:03 aprószínház

 

Kezdődik a nyár! Itt a tábor- hol a tábor?

Erre a kérdésre ad választ az alábbi összeállítás. Az Apró Színház nyáron sem pihen, és sok helyen találkozhatsz velünk ha egy kis játékhoz van kedved!

 

Anyukák, apukák lehet válogatni:

 

Bethlen Téri Színház Pinokkió tábor

Július 24-én és 27-én társulatunk tagjaival találkozhatsz a Bethlen téren. A színjátszás és a látványtervezés rejtelmeibe vezetjük be a nagyobbacskákat. Várjuk a 12-14 éves korosztályt! 

https://www.facebook.com/events/148522255324218/



Noha stúdió és alkotó műhely

http://nohastudio.hu/nyari-tabor-2013

 

Június 24-28 Színjátszó tábor Lindával és Rékával 

Ha érdekel a színház és minden, ami mögötte van; ha szeretnél egy előadás részese lenni; egy társulat tagjává válni, itt a helyed! Kisiskolásoknak ajánlva.

Nem kell, hogy színész legyél, de ha van kedved, egy hétig az lehetsz. S ha a kulisszák mögötti világ érdekel, akkor se maradj otthon, legyél díszlet, jelmez tervező, világosító, dramaturg, vagy akár rendező.
Létrehozunk egy előadást, amit a hét végeztével be is mutatunk a család örömére.

 

Július 8-12 Mozgolódó tábor Lindával 

Drámás testszerető tábor örökmozgó bölcsiseknek.

Ugrálj, fuss, cigánykerekezz, bukfencezz, tapsolj, táncolj, nevess, gurulj, énekelj és segíts Mangó cicának felébredni, megkeresni, kiszabadítani, elmondani, felkutatni, felmászni, leérkezni, átbújni, elkapni...megnyugodni.
A foglalkozások során fejlődik a testtudat, testséma, nagy mozgások, finom motorika, téri tájékozódás, együttműködés, figyelem, kifejezőkészség, koncentráció...és mindehhez 'csupán annyit teszünk' , hogy segítségül hívjuk képzeletünket, játékos, mesélős kedvünket, amit a különböző autentikus és feldolgozott világzenék segítenek még magasabban szárnyalni.

Augusztus 12-16 Világforgó táncos tábor Verával és Dödivel

Táncos zenés tábor nagyobbacskáknak.

Színházi alapgondolatokra épülő foglalkozáson a gyermekek tánccal mozgással, zenei eszközökkel ismerkednek az őket körülvevő világgal. Érzések, gondolatok, kifejezések, feldolgozása a nonverbális kommunikáció segítségével. A résztvevő gyermekek a kurzus alatt a játékon, a formán, és a módszeren keresztül fejlődnek (koncentráció, mozgás koordináció), és ami a legfontosabb önfeledten, szabadon játszanak.A tábor alatt különböző népek autentikus vagy feldolgozott népzenéi jelennek meg, és meghívott táncosok is tanítanak más-más autentikus táncokat (indiai, spanyol, magyar, francia, bolgár, görög…).

Augusztus 26-30 Tündértánc  tábor Verával és Anitával

Táncoljunk együtt! Nagyobbacskák figyelem!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked hangszeren tanuljon, vagy táncoljon, vagy egyszerűen csak fontosnak tartod, hogy a zenei, mozgás kultúrája fejlődjön, és szeresse, otthonosan mozogjon a zene, tánc világában, már kis gyermekkortól szükség van a ritmuskészség és a testtudat megalapozásához. A tündér-tánc táborban, a gyermeked zenei, ritmus és mozgás biztonságot sajátíthat el. Elsősorban azt tartjuk fontosnak, hogy a gyermek megszeresse a táncot és a zenét és így a gyakorlása is élvezetes játékká, válik a későbbiekben.

 

 

 

Budakeszin zenei tábor Anitával

Július 29. - augusztus 2.  Öröm-Zene-Iskola - szolfézs nélküli zenetanulás (Budakeszi, Betűtészta Kiadó - Mesekönyvbolt)

http://betuteszta.com/blog/316-betteszta-taborok-2013.html

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aproszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr452710813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása