kapcsolat

Tarján Veronika
Művészeti vezető

Mobil: +36 20 593 48 02 
E-mail: aproszinhaz@gmail.com
Web: www.aproszinhaz.hu



blog nyitólap

2010.09.04. 18:25 aprószínház

 

Legközelebb hol, mit? 

 

 Szil, szál szalmavár

Évadnyitó Színházi Fesztivál

2010 szeptember 18.

Andrássy út (Dalszínház utca)

10:00-10:30 Liszt Ferenc tér színpadán Varázslepel az Apró Színház foglalkozása.

Apró Interaktív játék gyerekeknek, gyerekekkel "Dobd fel a leplet az égig, szaladj, bújjunk alá együtt!" Hatalmas fehér álom-leplet hozunk magunkkal, amibe 1000 éve gyűjtjük a meséket. A gyerekek segítségével előcsalogathatjuk a mélyéről Popelkát, Trebla bárányt, a lányt, akinek nem jutott név. A gyerekek bekukkanthatnak a mocsár zöld világába, ellátogathatnak a varázsfa vidékére, elrepülhetnek a képzelet madarának égszínkék egére...

Reggel 10 órától, a gyermekek és mindenki birtokba veheti, a 84 szalmabálából épülő szalmavárunkat, ahol és amin királyfis, királylányos játékokat játszunk.

Felöltöztetjük a szalmabála fiút és lányt, nagy bált csapunk szalmateremben, óriás gyöngysort fűzünk, rekord mennyiségű hamubasült pogácsát készítünk, célba dobunk, sárkánnyal kötelethúzunk, mocsarat járunk.....és sok sok minden érdekeset csinálunk egész nap.

Ezenkívül, az Új Színházzal közösen óriás társajáték versenyt hírdetünk. Hatalmas dobókockával, a színészek a bábúk, a nézők a játszók.

Élő zsákbamacska, benne Zsiráf, gyere el és megtudod!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aproszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr912273481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása