kapcsolat

Tarján Veronika
Művészeti vezető

Mobil: +36 20 593 48 02 
E-mail: aproszinhaz@gmail.com
Web: www.aproszinhaz.hu



Lille a Holdon

2012.05.09. 19:50 aprószínház

Bemutatón, rajzpályázaton is túl

 

Ahogy arról már a facebookos barátaink valószínűleg értesültek, az Apró Színház bemutatta legújabb előadását, az Arany Lillét. Köszönjük, hogy olyan sokan eljöttetek a premierre, és persze azoknak is hálával tartozunk, akik távolról drukkoltak nekünk, jelentjük, kéz nem tört, láb nem tört, ellenben minden rendben és sikeresen lezajlott.
 
De erről többet most nem is árulnánk el, javasoljuk, hogy gyertek el megnézni, hogyan jut el Arany Lille a Holdra, és onnan haza talál-e.
 
Ejtsünk inkább néhány szót a rajzpályázatunkról, ahova szebbnél szebb alkotások érkeztek be, alább meg is tudjátok tekinteni őket szépen, sorban. Nem is jutottunk egykönnyen dűlőre, hogy kit is jutalmazzunk (de most tényleg, nem csak úgy, ahogy ezt ilyenkor mondani szokás) ezért aztán végül össznépi, egyhangú döntés született az Apró Színház zsűrijében.
 
Ennek megfelelően minden kedves és kreatív, lelkes és szorgalmas rajzolónkat megajándékozunk egy jeggyel az előadásunkra, ezzel kapcsolatban fel is vesszük majd a kapcsolatot a hozzánk eljuttatott e-mail címeken keresztül. Így aztán gratulálunk mindenkinek de persze csak aztán, hogy megköszöntük a részvételt, és a belefektetett munkát.
 
Ami pedig a plakátot illeti, nos, azt pedig itt láthatjátok és ha találkoztok Juhász Nikolettel, ne felejtsetek el gratulálni neki, hiszen megérdemi, kifejezetten kreatív és érdekes képet küldött nekünk.
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aproszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr104498993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása