kapcsolat

Tarján Veronika
Művészeti vezető

Mobil: +36 20 593 48 02 
E-mail: aproszinhaz@gmail.com
Web: www.aproszinhaz.hu



Kezdődik az Apró évad!

2013.08.26. 13:24 aprószínház

Vége a nyárnak, folytatódik a szorgoskodás az Aprók háza táján...

Mint már tudjátok, augusztus 31-én a Pozsonyi Pikniken találkozhatsz velünk.                     Vera délelőtt 10 órakor várja a táncos lábú csemetéket, a Tündértánc tábor méltó lezárása lesz ez a kis bemutató a Színes színpadon.

piknik_szorolap2.jpg

Linda pedig 11 órától várja a zenélni vágyókat a Judafest- Pagony játszósarokban Zenebuborék foglakozásával.

Mesével is szolgálhatunk délután: Réka és Dödi a messzi északra kalauzol minket Titentó madár segítségével. A Színes Színpad 16 órától tollakkal és piros pomponokkal lesz tele.

És ha tele a színpad, akkor elfoglaljuk az utcát: Vázsonyi Jánossal elrepítünk titeket Kolumbia partjaira, hiszen már biztosan hallottátok, hogy új bemutatónk témája ez lesz. Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni, akkor 5 óra körül keresd az arany szaxofont a Színes Színpad körüli úton!

A Noha Stúdió segít nekünk, hogy ismét veletek piknikelhessünk. És szeptembertől szintén ők látnak minket vendégül, hogy a foglalkozásaink eljuthassanak hozzátok.

Itt lesz a már ismert Zenebuborék Lindával pénteken (10:00), Tündértánc Verával kedden délután (16:30, 17:00), Világforgó Dödivel és Verával (kedd 18:00), és elindul új foglalkozásunk Lindával és Rékával: a színjátszó foglalkozás.  Minden hétfőn 16:30-tól a kisebbeket (óvodás korosztály), 17:30-tól pedig a nagyobbakat (kisiskolás korosztály) várjuk! Az első színjátszó óra szeptember 9-én lesz!

Szeptember 17-én pedig végre bemutatkozik Vera és Kornél közreműködésével a Kuruttyoló békakirály! Az olvasás éjszakáján végre belehallgathatunk új lemezükbe.De lesz itt még meglepetés, csak legyen türelmetek kivárni. 

És ha szeptember, akkor színházi évadnyitó! Ebben az évben se lesz ez másképp az Andrássy úton. Emlékeztek a tavalyi óriás homokozóra? Akkor a sivatagot hoztuk el nektek, mert mi is oda utaztunk Bumba barátunkkal. Idén viszont Kolumbia a cél. És hogy mivel találkozhattok 22-én? Gyertek el és meglátjátok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aproszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr535477616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása